Hozzávalók:
1 csirkemell
fél póréhagyma
1 kisebb fej lilahagyma
1 dl tejszín
1 dl tejföl
2-3 evőkanál mustár (ízlés szerint)
só
bors
színes bors
vaj
burgonya (tetszőleges mennyiség)
olívaolaj
grill fűszersó
reszelt sajt
A csirkemellet csíkokra vágtam, sóztam, borsoztam. A hagymákat felszeleteltem, és kevés vajon megfonnyasztottam. Rádobtam a csirkemellet, és együtt pirítottam, amíg a csirke teljesen átsült.
A tejszínt összekevertem a tejföllel és a mustárral, sóztam, színes borssal ízesítettem, és a csirkére öntöttem. Jól összeforraltam az egészet, pár percig még főztem, amíg a mártás besűrűsödött.
A krumplit megfőztem hajában, miután picit hűlt kettévágtam, és tepsibe fektettem. Olívaolajjal meglocsoltam, fűszerrel megszórtam és forró sütőbe toltam. Amikor már szépen megpirult, reszelt sajttal megszórtam, és azt is rápirítottam.
4 megjegyzés:
Ez nagyon jól néz ki!!! Én is kérek! :)
Rendelést felveszek, házhozszállítást vállalok...
Na jó ez csak vicc volt. De tulajdonképpen miért is ne?
Csiperke, megcsináltam a mustáros husit, nagyon finom volt.
Örülök, hogy ízlett!
Megjegyzés küldése