Keresés ebben a blogban

2013. május 4., szombat

Sün barát





Mióta újra dolgozom, a kutyám kissé magányosnak érzi magát. Sokáig töltöttük a napjainkat kettesben várva, hogy a falkavezér hazaérkezzen, de most teljesen magára maradt. Hogy tompítsa a lelkében keletkező űrt, beújított magának egy barátot. Ha rátör a magány, felkeresi a haver fészkét, és becipeli a saját házába, vagy elhelyezi a teraszon, ahol leheveredhet mellé, és már nincs is egyedül. Ha a pajti meg akarna lógni, egyszerűen csak ráhelyezi szelíden a mancsát nyomatékosítva, hogy számára örömteli a társasága, és szeretné, ha még maradna.
Azt mondjuk nem igazán tudom, hogy a sün hogyan értékeli az újkeletű barátságot. Remélem azért nem terhes számára ez a túlzott figyelem. Persze biztosan furcsa lehet, hogy hirtelen kiszakadt a megszokott közegéből, és reggelente egy jól felszerelt komfortos kutyaházban ébred.
A süni amúgy kedves és közvetlen, tőlem egyáltalán nem fél, komoly érdeklődést mutatott a fényképezőgép iránt is. Csak a kutya közelében valahogy zavarba jön, ki tudja miért... :) Biztos nem volt még ilyen rámenős barátja.:)








5 megjegyzés:

Blogkonyha írta...

De cuki! :o)

gionetta írta...

No, ilyet se hallottam még! De nagyon érdekes. Aranyosak együtt!

Névtelen írta...

Annyira helyesek együtt :-D Arra figyelj oda, hogy a sünik sokszor bolhafészkek, átugrálnak a kuttyra is, és utána nehéz tőlük szabadulni. miki

Csiperke írta...

Igen sajnos ezt tapasztaltuk. Befújtuk a kutyát és a helyét is bolhaírtóval, plusz rajta van a bolha-kullancsírtó nyakörv is.

stenonis írta...

Egyem meg, de édesek *.*
Kaptam egy körbejáró blog díjat, és úgy gondoltam, nektek is tovább adom :)
http://nuadastenonis.blogspot.hu/2013/05/best-blog.html