Keresés ebben a blogban

2012. május 9., szerda

Sírni tudnék!!

Ma észrevettem, hogy az utolsó néhány bejegyzésemet nem cimkéztem fel. Pótoltam a hiányosságokat, felcimkéztem a posztokat, majd mint aki jól végezte dolgát, kiléptem. Legközelebb mikor visszanéztem, akkor vettem észre, hogy az utolsó két hónap bejegyzéseit kitörölte a blogger! Pedig én semmiféle törlés" parancsot nem adtam ki sehol!
Sajnos soha nem készítek biztonsági mentéseket, sem a képeket, sem a recepteket nem tárolom máshol, úgyhogy ezek menthetetlenül elvesztek. Egy-két képet le tudok szedni a facebookról, de a recepteknek annyi. Van amit meg tudok írni fejből, de van olyan, amiről már fogalmam sincs hogyan csináltam. Sokat improvizálok a konyhában, és a legjobban sikerült ételeket lejegyzem, legfőképpen magamnak, hogy később is meg tudjam ismételni. Ha a blogírásom kezdetekor elkövetett posztok tűntek volna el a kritikán aluli képekkel, egy szót sem szólnék. De most úgy érzem pótolhatatlan veszteség ért, és nagyon szomorú vagyok. :(((
Az a baj, hogy a biztonsági mentés csak a sablont állítja vissza. Nem is tudom, ennek mi az értelme...
Ha valakinek van valami tippje, hogyan lehet a törölt adatokat visszahozni, írjon please!

22 megjegyzés:

Blogkonyha írta...

Jézusom, ez szörnyű! Hogy a búbánatba történhetett ez? Halvány gőzöm nincs, mi lehetett a probléma... Nagyon sajnállak, együtt érzek veled. Szörnyű dolog, ha az embernek kárba vész a munkája...Én lehet megőrülnék. Tényleg van olyan recept, amit ha rögtön nem jegyez le az ember, kimegy a fejből és csak tálálomra íródik a későbbiekben...Azért fel a fejjel, remélem valaki azért tud majd segíteni neked! Drukkolok, hogy megkerüljenek a bejegyzéseid!

Csiperke írta...

Köszönöm az együttérzést Krisz! :(

gionetta írta...

Ójaaaaajjjjjjjj! Hát én látom a májust és a március, áprilist nem látok. Ha az szállt el, akkor baj van. De ha Te nem látod márciust és májust, akkor más nevében le lehet szedni, én is szívesen elmentem ezeket Word-be.

María írta...

Tényleg borzasztó lehet. Remélem sikerült valahogy helyreállítani. Drukkolok!!

Wise Lady írta...

Van mód arra, hogy megtaláld az elveszettnek hitt bejegyzéseidet. Írj, és elárulom, hogyan.

Csiperke írta...

Az április tűnt el teljesen, és májusból csak az utolsó bejegyzésem maradt meg...:(

Csiperke írta...

Köszönöm!

Csiperke írta...

Írtam emailt! Köszi!! :)

Éva írta...

Remélem azóta megoldódott a gondod! El is hiszem hogy mérges és bánatos is voltál. Azt hiszem ha velem történne ilyen én sem tudnék mit csinálni, hiszen máshol nekem is lementve semmi, csupán a képek vannak Picassába. Fel a fejjel!!

trollanyu írta...

Tényleg nagyon dühítő tud lenni, de remélem sikerül visszaállítanod:) Hasonlóképpen vagyok én is, minden recept és kép csak a blogon van, ezek szerint kéne mindenből egy másolat valahol. De kinek van erre ideje?

Lirent írta...

Sajnálom. Találtam valamit nem tudom ez segít-e. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ue5EsD6eeX8J:csiperke.blogspot.com/2011_04_01_archive.html+&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

Csiperke írta...

Lirent, ezt hogy csináltad? Ez igazából nem segít, mert 2011-es dátum, de nem tudnád ugyanezt belinkelni csak 2012 május 07.-i állapottal??

Csiperke írta...

Még nem, de reménykedek...

Csiperke írta...

Innentől kezdve minden receptet el fogok menteni egy Word mappába. Ez csak egy pillanat, és mégis nagyobb biztonságban leszek...

Lirent írta...

Oh! Bocsi, elnéztem. Ez 2012. április http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:LwuJ851MprIJ:csiperke.blogspot.com/2012_04_01_archive.html+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu Ügy csináltam, hogy beírtam a google keresőbe csiperke blog 2012 április és a tárolt változatra kattintottam. Itt olvastam róla miután láttam hogy jártál. http://blog.grafur.hu/archives/2011/11/10/Elveszett_bejegyzesek_-_van_remeny/

Csiperke írta...

Lirent, te zseni!!!! Ezer hála és köszönet!!!! Bár egy darabig el fogok szórakozni vele, de meglesz!! :)))

Lirent írta...

Szívesen. :) Örülök, hogy tudtam segíteni. Úgy olvastam a segédletben hogy érdemes elmenteni ezt a tárolt verziót,mert tőrlődik, de ehhez nem értek.

Csiperke írta...

Igen, most szorgalmasan mentegetek, aztán holnap visszapakolom a blogra. Mégegyszer nagyon köszönöm!! :))

Petra írta...

Ó, te szegény! De sajnálom. :(((

Csiperke írta...

A jó hír, hogy sikerült az arhívumból kimenteni a bejegyzéseket, de még jó kis meló lesz újra feltenni őket a blogba.
Ami miatt kissé bánkódok, hogy a kedves, szívemet melengető hozzászólásokat nem lehet rekonstruálni...

M@rti írta...

Kérj magadnak "előfizetés e-mailben"-t, és akkor megkapod a bejegyzéseidet magadtól :-)
A levelezéseidet meg csak nem törli ki valaki! :-)
(Megyek is, "előfizetek" magamra, mert még én sem tettem meg!) :-)

Csiperke írta...

Ez sem rossz ötlet...:))