Keresés ebben a blogban

2013. március 15., péntek

Őszibarackos csirke





Az egyik nagy kedvencünk a gyors serpenyős ételek sorában. Sokan nem szeretik a gyümölcsös húsokat, de szerencsére a férjem hozzám hasonló rajongással viseltetik ezen párosítás iránt. Rizzsel, krumplival, vagy salátával is nagyon finom. Mi most pirított burgonyával ettük.

Hozzávalók 2 személyre:
40 dkg apróra kockázott csirkemell, vagy csirkecomb filé
1 konzerv őszibarack
2-3 dkg vaj
2 ek worchester szósz
1 ek balzsamecet
só, bors

Serpenyőben felhevítjük a vajat, és beletesszük a húst. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük worchester szósszal és balzsamecettel. Addig pirítjuk amíg a hús megpuhul, és a folyadék elpárolog alóla. Ekkor hozzáadjuk a felkockázott őszibarackot, és még egy percig pirítjuk. Forrón tálaljuk.





Nincsenek megjegyzések: