Hozzávalók:
1 csirkemell
fél póréhagyma
1 kisebb fej lilahagyma
1 dl tejszín
1 dl tejföl
2-3 evőkanál mustár (ízlés szerint)
só
bors
színes bors
vaj
burgonya (tetszőleges mennyiség)
olívaolaj
grill fűszersó
reszelt sajt
A csirkemellet csíkokra vágtam, sóztam, borsoztam. A hagymákat felszeleteltem, és kevés vajon megfonnyasztottam. Rádobtam a csirkemellet, és együtt pirítottam, amíg a csirke teljesen átsült.
A tejszínt összekevertem a tejföllel és a mustárral, sóztam, színes borssal ízesítettem, és a csirkére öntöttem. Jól összeforraltam az egészet, pár percig még főztem, amíg a mártás besűrűsödött.
A krumplit megfőztem hajában, miután picit hűlt kettévágtam, és tepsibe fektettem. Olívaolajjal meglocsoltam, fűszerrel megszórtam és forró sütőbe toltam. Amikor már szépen megpirult, reszelt sajttal megszórtam, és azt is rápirítottam.
Ez nagyon jól néz ki!!! Én is kérek! :)
VálaszTörlésRendelést felveszek, házhozszállítást vállalok...
VálaszTörlésNa jó ez csak vicc volt. De tulajdonképpen miért is ne?
Csiperke, megcsináltam a mustáros husit, nagyon finom volt.
VálaszTörlésÖrülök, hogy ízlett!
VálaszTörlés