2011. február 18., péntek

Fahéjas kávé másképpen







Az ötletet egy nagyon kedves ismerősöm adta. Nem is tudom, hogy nekem ez eddig miért nem jutott eszembe. Pedig sokszor előfordul, hogy a kávé tetején a tejszínhabot megszórom fahéjjal, mert mindenben szeretem az ízét, teában, süteményben, csokikrémben is. Sok kávézóban szórják meg fahéjjal a capuccino-t, és ezen a szokáson idáig én sem tudtam túllépni.

Tehát a nagy ötlet maga: a kávéfőzőbe a kávé mellé tegyünk egy kis kanál fahéjat, és így főzzük le.
Nekem két személyes káfézőm van, és abba tettem egy kávéskanál fahéjat. Nagyon finom lett. Jól érződik benne a fahéj, mégsem nyomja el a kávé ízét. Azt hiszem ennek az élvezetnek egy életre rabja lettem. Köszönöm Edit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése