tag:blogger.com,1999:blog-862416590104276626.post5191918789121602249..comments2024-03-14T13:52:52.582+01:00Comments on Csiperke blogja: Sörben párolt omlós malacsült hamburgerzsömlébenCsiperkehttp://www.blogger.com/profile/15115172834362925398noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-862416590104276626.post-48972411996192545152012-05-16T22:01:23.926+02:002012-05-16T22:01:23.926+02:00Én a majonézt is itthon szoktam csinálni hidegen s...Én a majonézt is itthon szoktam csinálni hidegen sajtolt olajokból, így azzal sem "bűnözünk".:)) Ketchupot még nem csináltam, de nyáron megpróbálkozok azzal is. Nem baj, ha az ember időnként fogyaszt kész élelmiszereket, csak ne az legyen túlsúlyban. Amit ki lehet kerülni, azt kikerülöm, mindent úgysem lehet...Csiperkehttps://www.blogger.com/profile/15115172834362925398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-862416590104276626.post-23137100480842556552012-05-16T21:06:31.900+02:002012-05-16T21:06:31.900+02:00Mennyire igazad van! Nekünk a tegnapi ebéd Stefáni...Mennyire igazad van! Nekünk a tegnapi ebéd Stefánia vagdalttal töltött saját sütésű kenyér volt. Kicsit bűnözve, majonézzel és kechuppal. Mindhárman ezt vittük, és tudom, mi volt benne. Még mindig van belőle, de azt le is lehet fagyasztani.gionettahttps://www.blogger.com/profile/06476227354756983533noreply@blogger.com