tag:blogger.com,1999:blog-862416590104276626.post3555296990284681302..comments2024-03-14T13:52:52.582+01:00Comments on Csiperke blogja: Hagymás-sajtos pácolt sertésszelet jázmin rizzsel és répa chips-elCsiperkehttp://www.blogger.com/profile/15115172834362925398noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-862416590104276626.post-72405402083286455692011-12-05T22:33:50.145+01:002011-12-05T22:33:50.145+01:00Hát folyik a nyálam már az olvasástól is.
ÁgiHát folyik a nyálam már az olvasástól is.<br />ÁgiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-862416590104276626.post-6834116321432043932011-12-05T22:16:09.555+01:002011-12-05T22:16:09.555+01:00Nagyon guszta és igazán nekünk való étel:) Én külö...Nagyon guszta és igazán nekünk való étel:) Én különben is répát eszem még a reggeli kávéhoz is, igaz nyersen. De főzve,sütve, mindenhogyan fincsi.A hús meg gondolom egyre csak finomabb lesz a pácban.trollanyuhttps://www.blogger.com/profile/09422338060370020956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-862416590104276626.post-12210662289621432362011-12-05T21:15:50.244+01:002011-12-05T21:15:50.244+01:00Sütőben én is szoktam sütni répát, de így vékonyra...Sütőben én is szoktam sütni répát, de így vékonyra szeletelve krumpliszerűen zsírban megsütve az első próbálkozás volt, de tuti nem az utolsó...:)Csiperkenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-862416590104276626.post-34359907337329262172011-12-05T21:06:41.479+01:002011-12-05T21:06:41.479+01:00Biztos finom lehetett. Én rendszeresen készítek sü...Biztos finom lehetett. Én rendszeresen készítek sült zöldségeket (sütőben, egyik tepsiben a hús, másikban a köret), annak rendszeres alkotórésze a sárgarépa, és szereti a család!!Maríahttps://www.blogger.com/profile/13039883199937310154noreply@blogger.com