Keresés ebben a blogban

2013. január 7., hétfő

Hát itt vagyok...

Sokat töprengtem azon, hogy megírjam-e miért tűntem el lassan egy hónapja, de végül úgy döntöttem nem bonyolódok fájdalmas részletekbe, meg a családom tagjai amúgy sem járultak hozzá, hogy közszemlére tegyem a fájdalmukat.
Legyen elég annyi, hogy az idén nálunk nem volt boldog a karácsony, mondhatjuk úgy is, hogy a karácsony érdeklődés hiányában elmaradt. Egy családtagunk már a mennyben van, és hiába hisszük, hogy neki már jó, azoknak akik ittmaradtak nagyon nehéz, így sem okuk sem kedvük nem volt az ünneplésre.
Közhelyesen hangzik, de az életnek valóban mennie kell tovább, lassan én is összeszedem magamat az első sokk után, és belépek az elfogadás periódusába. A hitünk erőt és reménységet ad még ebben az időszakban is, és lassan újra nevetni is tudunk.
Nemsokára újra jelentkezem, addig is mindenkinek nagyon boldog új évet!

9 megjegyzés:

Éva írta...

Hiányoltalak! Vannak az embernek ilyen periódusai sajnos. Sajnálom hogy így zártátok az előző évet. Kívánok erre az évre boldog békés napokat!

Blogkonyha írta...

Nekem is hiányoztál, sajnálom, hogy szomorúság ért... Bízom benne, hogy hamarosan újra sűrűbben jössz majd a sok finomságokkal. BUÉK!

heti menük írta...

Nekem is hiányoztak a szuper receptjeid! Várom, hogy visszatérj! Addig is meríts erőt a hitedből és Kívnok Neked Egészségben, Boldogságban, Békességben Gazdag Új Évet!:)

Juditka írta...

Nekem is hiányoztál.Sajnálom a szomorú eseményt.Nagyon Boldog Békés Új Évet Kívánok Nektek!

Titi írta...

Kedves Csiperke!

Fogadd részvétem... Sok erőt és egészséget kívánok erre az évre neked és családodnak!!!

Vigyázz Magadra!

Titi

Icus írta...

Őszinte részvétem. Sok erőt és kitartást kívánok az egész családnak és egy boldogabb új esztendőt.

Csiperke írta...

Kedves lányok! Mindenkinek nagyon köszönöm, igazán kedvesek vagytok!! :)

gionetta írta...

Részvétem Csiperke! Nálunk is volt temetés karácsony előtti pénteken. De aki elment, annak ez már tényleg a megváltás volt. Eltemettük, megsirattuk, meggyászoltuk és lekezdtük az életünket felépíteni nélküle. Bízom benne, hogy ez Nektek is hamarosan sikerülni fog!

tökmagi írta...

Őszinte részvétem!:(