Keresés ebben a blogban

2012. február 8., szerda

Változok

Most azt hiszem néhányan kicsit haragudni fognak rám. De már olyan régóta szerettem volna ezt meglépni!
Egyszer, egyik éjjel már megpróbálkoztam vele. Csak néhány órát volt ebben a formában, mégis reklamáló emailek sokaságát kaptam (na jó, csak négyet, de éjszaka volt!), így reggel visszaállítottam az egészet.
Aztán a barátaim körében szavazásra bocsátottam a dolgot, és mindenki (egy kivételével) a régi meghagyása mellett voksolt.
Évekkel ezelőtt, amikor még nem volt blogom, egyszer láttam egy hasonlót. Nagyon tetszett, annyira más volt mint a többi. Aztán elkezdtem írni az enyémet, és nem volt kérdés: az enyémnek is "olyannak" kell lennie! Tetszett is, nagyon szerettem, büszke voltam rá, mert valljuk be, ilyen tényleg kevés van. De pár hónapja elkezdett nem tetszeni. Mindenki másét szebbnek, áttekinthetőbbnek  láttam. Akkor csináltam néhány mósosítást, jobb is lett, de nem az igazi. Megkerestem azt a régen felfedezett blogot, hátha visszatér a régi érzés, de döbbenten láttam, hogy a blog írója is váltott. Akkor kezdtem el igazán vágyni én is valami más után.
Mostmár nyíltan ki merem jelenteni: Rettentően untam már a sötét hátteremet! Na, kimondtam, ez van.
Akik olvassák, szeretik a blogomat, biztosan nem a sötétszürke háttér miatt tették, így remélem fehér háttérrel is látogatni fognak. :)) Ha esetleg ismét sokan reklamálnának, elgondolkozom az eredeti állapot visszaállításán, de legalább egy ideig had gyönyörködjek a fehér hátterű blogomban!
Írjátok meg, szerintetek hogyan jobb??

20 megjegyzés:

 1. Szia! :) Először írok Neked! Én szeretem a fehér hátteret, én is azt használom! :) Szóval én a fehérre voksolok! :)

  VálaszTörlés
 2. Szia Pipacs! Köszi, ez már egy! :))

  VálaszTörlés
 3. Jöttem a sötét háttérnél is, de ez sokkal jobban tetszik!

  VálaszTörlés
 4. Móni köszönöm!!! Kettő. :))

  VálaszTörlés
 5. Nincs ezzel baj, ha tetszik, akkor ezt használd!!! :) Legalább nem rontja az ember szemét!

  VálaszTörlés
 6. Az igazság az, hogy állítólag pont a sötét háttér kíméli a szemet és ez rontja. Mondjuk ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom...

  VálaszTörlés
 7. Az a lényeg hogy neked melyik tetszik jobban! De jó ez a világos.

  VálaszTörlés
 8. Én nem láttam az előzőt, most vagyok itt először, de nekem ez így most nagyon tetszik. Elsősorban Neked kell, hogy tetsszen, hiszen a tiéd.

  VálaszTörlés
 9. Nekem bejön a fehér háttér. Különben is néha nem árt egy kis változatosság.
  Nyugodtan változzál, csak kedvedre.

  VálaszTörlés
 10. Gyönyörű a blogod új ruhája, de nekem az előző is nagyon tetszett. A lényeg, hogy olyan legyen amilyet szeretnél. Én személy szerint sokszor változtatom, de hát nem vagyunk egyformák.

  VálaszTörlés
 11. Éva! Persze, az én blogom, de azért szeretném ha azoknak is tetszene, akik olvasnak.:)

  Kriszta! Köszönöm szépen! Örülök, hogy benéztél hozzám, remélem máskor is jössz! :))

  Julesz! Kösziii!!! :)

  Mrita! Köszönöm! Én amikor először megcsináltam, azt hittem örökre úgy marad. Nem gondoltam volna, hogy egyszer megunom. Most megint azt gondolom, hogy ez már nem fog változni, de aztán ki tudja...:)

  VálaszTörlés
 12. Most szerintem is ez jobb:) De én is változom, lehet, hogy jövő héten már nem fog tetszeni:) Csak vicceltem.

  VálaszTörlés
 13. :)))) Apukám mondaná: "Értem én a viccet, csak nem szeretem...":)))

  VálaszTörlés
 14. Szerintem így is nagyon klassz, nekem is tetszenek a fehér hátteres blogok. :))) Majd megváltoztatod, ha esetleg unod, vagy mást szeretnél. A fényképeid nagyon tetszenek, és így fehér alapon is jól mutatnak. :)

  VálaszTörlés
 15. Köszönöm Csilla!! Nagyon kedves vagy! Pedig mit nem adnék egy igazán jó fényképezőért, mert most csak egy olcsó digitális van...:)

  VálaszTörlés
 16. Ízlés dolga kinek mi tetszik, és ez az élet minden területére érvényes. Az a lényeg, hogy Neked tetszen. Nekem még soha senki nem írt a hátterem miatt, - igaz nem is kérdeztem meg az olvasóim, hogy tetszik-e - Te se foglalkozzál vele - persze ez csak az én véleményem.

  VálaszTörlés
 17. Lívia, ebben tökéletesen igazad van. Nálam leginkább a család és a barátok tették szóvá a változást, és akkor nagyon elbizonytalanítottak. Ezért voltam kíváncsi mások véleményére is. Bár elsősorban az számít, hogy mi tetszik nekem, mégis szeretnék azoknak is a kedvében járni, akik olvasnak. De nagyon sok megerősítést kaptam, úgyhogy már semmi nem tántorít el. Marad a fehér. Amíg meg nem unom....:))

  VálaszTörlés